Η Finos Film τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου με ένα μοναδικό βίντεο με αξιαγάπητα στιγμιότυπα

Life
Η Finos Film τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου με ένα μοναδικό βίντεο με αξιαγάπητα στιγμιότυπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί όπως λέει και ένα γνωμικό «Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης»

Η Φίνος Φιλμ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου έκανε μια δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram, με ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου δημιουργώντας ένα μοναδικό βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Σε ερωτεύσιμο κλίμα εποχής, μοιραζόμαστε μαζί σας… αξιαγάπητα στιγμιότητα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη. Γιατί όπως λέει και ένα γνωμικό "Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης"».

Στο βίντεο βλέπουμε “γαμήλιες” σκηνές από τις ταινίες «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Το Θύμα», «Τζένη Τζένη», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Το Σωφεράκι», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Μια Ιταλίδα απ’την Κυψέλη», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Εκείνες που δεν πρέπει να Αγαπούν», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Γαμπρός απ’το Λονδίνο» και «Χαρούμενο Ξεκίνημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News