Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκίνησή της για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας - «Νιώθω ενοχή» (vid

Life
Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκίνησή της για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας - «Νιώθω ενοχή» (vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Μαρία Μπακοδήμου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, βλέποντας τις τραγικές εικόνες από τον σεισμό στην Τουρκία

Δεν μπόρεσε  να συγκρατήσει τα δάκρυά της η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γεια σου» καθώς συγκινήθηκε, τη στιγμή που προβλήθηκε στην εκπομπή ένα απόσπασμα από τα χαλάσματα στην Τουρκία.

«Όσες φορές έχω πέσει πάνω σε ένα τέτοιο ρεπορτάζ, δεν αντέχω. Είναι τόσο δύσκολο, γιατί σκέφτεσαι και το μετά. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που έφυγαν, είναι κι αυτοί που έμειναν. Είδα κάποιους που κοιμόντουσαν στα χαλάσματα κι είχαν μόνο το μαξιλάρι τους», είπε χαρακτηριστικά.

//--> //-->

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ενοχές που ένιωσε πρόσφατα, επειδή εκείνη έχει όλα αυτά που στερούνται αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι στην Τουρκία.

«Πήγα σπίτι μου πριν μερικές ημέρες, έκανα μπάνιο και την ώρα που βγήκα, ένιωσα ενοχές, γιατί έχω όλα αυτά, που αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αυτή τη στιγμή», ανέφερε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Συνήλθα βέβαια από αυτό το ενοχικό, γιατί κατάλαβα ότι οποιαδήποτε στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν και για αυτό, πρέπει να χαιρόμαστε αυτό που έχουμε. Είναι πολύ σπουδαίο να ζούμε τη ζωή μας και να τη χαιρόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News