Καίτη Φίνου: Έζησα μια απόπειρα βιασμού στα 16 μου, όταν το είπα δεν με πίστεψε ούτε η μητέρα μου

Life
Καίτη Φίνου: Έζησα μια απόπειρα βιασμού στα 16 μου, όταν το είπα δεν με πίστεψε ούτε η μητέρα μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήμουν ανήλικη, δεν το είχα πει σε κανέναν, το αποκάλυψα όταν έφυγα από το σπίτι μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Η Καίτη Φίνου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόπειρα βιασμού που βίωσε, αλλά και τις δύο αμβλώσεις στις οποίες έχει προχωρήσει.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» η ηθοποιός ανέφερε πως ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται για κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο του θεάματος, την είχε καλέσει στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν.

«Ήμουν μεγάλη, 46-47 ετών κι έμεινα με το θράσος του και τη γλοιώδη συμπεριφορά του. Όταν έγινε το μπαμ, αμέσως είπα "κοίτα τι έκανε στα κοριτσάκια". Πάντα τον αντιπαθούσα, πάντα ήταν και θα είναι ο πιο γλοιώδης συνάδελφος. Τώρα καταλαβαίνω και για ποιον λόγο μίλησαν τώρα αυτά τα κορίτσια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη δική της απόπειρα βιασμού. «Εγώ όταν είχα βιαστεί, δεν με πίστεψε ούτε η μητέρα μου. Δεν είχα βιαστεί ακριβώς, απόπειρα βιασμού ήταν. Ήμουν 16 ετών και θέλω να πω ότι το κράτησα μυστικό για πολλά χρόνια, δυστυχώς υπάρχει και σήμερα αυτός ο νόμος της σιωπής», δήλωσε.

«Ήμουν ανήλικη, δεν το είχα πει σε κανέναν, το αποκάλυψα όταν έφυγα από το σπίτι μου», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε τον λόγο που κράτησε κρυφές τις εκτρώσεις που έκανε στο παρελθόν. «Με δύο συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους, σήμερα λέω "ευτυχώς" που συνέβη, γιατί δεν άξιζαν να υπάρχουν στη ζωή μου. Πληγώθηκα, αλλά είπα ότι θα κάνω ξανά παιδί», καταλήγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News