Έτσι πήρε την απόφαση να γίνει μοναχή η Ναταλία Λιονάκη

Life
Έτσι πήρε την απόφαση να γίνει μοναχή η Ναταλία Λιονάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν απρόσμενο, δυνατό έρωτα έζησαν πριν από κάποια χρόνια η Ναταλία Λιονάκη και ο Κώστας Καραδήμας - Πώς πήρε την απόφαση να γίνει μοναχή η όμορφη πρώην ηθοποιός

Η γνωστή πρώην ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη που ζει πλέον στην Κένυα, εκεί που χειροτονήθηκε, παίρνοντας το σχήμα της μοναχής, ενώ ακούει στο όνομα Φεβρωνία, πριν φορέσει τα ράσα της μοναχής ήταν σε σχέση με τον ηθοποιό Κώστα Καραδήμα.

Μαζί έζησαν ένα μεγάλο έρωτα για ένα περίπου χρόνο. Μάλιστα, όπως φάνηκε ήταν μία καρμική σχέση, η οποία έμελλε να αλλάξει δραστικά τη ζωή της όμορφης ηθοποιού, η οποία επέλεξε τον μοναχικό βίο.

Ήταν και οι δύο τους ηθοποιοί, έκαναν τα πρώτα βήματά τους το 2003 και η αγάπη τους για την τέχνη τους έφερε πιο κοντά. Η γνωριμία τους έγινε μέσω συναδέλφων και ο έρωτάς τους δεν άργησε να φουντώσει.

«Ήταν μία σχέση πολύ τρυφερή» είχε δηλώσει η αδερφή του αδικοχαμένου ηθοποιού, Βιβή Καραδήμα, η οποία είχε γνωρίσει την ηθοποιό μετά την θεατρική παράσταση «Ιστορίες μακρινές… κι αλλιώτικες».

Ο ίδιος δήλωνε τρελαμένος μαζί της σε όλους. Ήταν ένα ειδύλλιο που δυστυχώς έκανε τον κύκλο του. Οι δύο νέοι όμως δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επικοινωνία.

Ο Κώστας Καραδήμας έχασε άδικα την ζωή του στις 15 Μαρτίου το 2009 στο δρόμο, δύο βήματα μακριά από το Τζάνειο και η Ναταλία Λιονάκη πληροφορήθηκε την είδηση του τραγικού χαμού του από τα μέσα.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 21 Μαΐου η Ναταλία Λιονάκη πήρε την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και πέρασε την είσοδο του μοναστηριού, στο Μοχό του Ηρακλείου Κρήτης.

Στις 14 Αυγούστου 2017 γίνεται και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου, φέροντας πλέον το όνομα «Φεβρωνία».

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει αναφέρει: «Δεν ακολούθησα το δρόμο του Θεού από ερωτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη. Τον ακολούθησα επειδή με πλημμύριζε από χαρά και φως ο Χριστός. Έχω πάντα τον Χριστό στο μυαλό μου και κάνω πάντα νοερή προσευχή. Δεν με θλίβει τίποτα μόνο νιώθω την χαρά που προσεύχομαι και προσπαθώ με την προσευχή να μην αποσπώ το νου μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News