Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα

Life
Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η Soula Glamourous μέσα από το προφίλ της στο Instagram

Γονείς έγιναν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η Soula Glamourous μέσα από το προφίλ της στο Instagram. «Καλέ γεννήθηκε και το μωρό Fuego. Να τους ζήσει», έγραψε.

«Ποιος να μου το έλεγε ότι η πρώτη του φωτογράφιση μέσα στην κοιλιά µου θα ήταν για τη Vogue! Τώρα, ξέρεις, τον σκέφτομαι μετά από πολλά χρόνια, ολόκληρο άνδρα, να διαβάζει στο περιοδικό όσα λέω γι’ αυτόν, χωρίς ακόμα να τον έχω γνωρίσει. Πώς να μιλήσεις για κάποιον που δεν ξέρεις; Και όμως, είναι σαν να τον ξέρω τόσο καλά.

Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει.

Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Ελένη ΦουρέιραΈχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι!», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue Greece η τραγουδίστρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News