Κρητικός λιμενεργάτης ένας από τους τέσσερις πιο όμορφους άντρες του κόσμου - Δείτε εικόνες

Life
Κρητικός λιμενεργάτης ένας από τους τέσσερις πιο όμορφους άντρες του κόσμου - Δείτε εικόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλληνας και δη Κρητικός είναι ένας από τους τέσσερις πιο όμορφους άνδρες του πλανήτη, όπως προέκυψε από τον διαγωνισμό Mr. World Tourism 2022

Ο Μάνος Παναρετάκης, ο οποίος εργάζεται ως λιμενεργάτης, ενώ ασχολείται και με την μόδα είναι ένας από τους τέσσερις πιο όμορφους άνδρες του πλανήτη, όπως προέκυψε από τον διαγωνισμό Mr. World Tourism 2022.

Ήταν ο μοναδικός διαγωνιζόμενος που μίλησε αγγλικά και δεν χρησιμοποίησε τη βοήθεια μεταφραστή, ενώ εντυπωσίασε εκτός από την εμφάνισή του και με τις απαντήσεις του. Η τέταρτη θέση ήταν δικαιωματικά δική του!

//-->//-->

Η ζωή είναι μόνο στιγμές. Μεγιστοποιήστε τα θετικά, ελαχιστοποιήστε τα αρνητικά. Απολαύστε κάθε στιγμή. Μοιραστείτε αγάπη και γνώση. Μεταδώστε πάντα τη θετική σας αύρα. Για έναν καλύτερο κόσμο. Σας ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram. «@mistertourismworldofficial και τη Madame Zarina, για αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία που μου έδωσαν, που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Ευχαριστώ την ελληνική μου οργάνωση, @starandmr.gshellas για όλα. Αισθάνομαι ευγνώμων και ευλογημένος!» συμπλήρωσε.

Δείτε τον Μάνο Παναρετάκη

Από την Ουρουγουάη ο πιο όμορφος άνδρα στον πλανήτη

Όσον αφορά τον όμορφος άνδρα στον πλανήτη, αυτός κατάγεται από την Ουρουγουάη! Ο λόγος για τον 20χρονο Martín Machiñena, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς. Ο Martín Machiñena από την Ουρουγουάη ανακηρύχθηκε Mister Tourism World 2022 το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο La Benue Event Center στην πόλη Cabanatuan των Φιλιππίνων.

Το 20χρονο μοντέλο, ηθοποιός, μουσικός, αθλητής και φοιτητής επικοινωνίας από το Μοντεβιδέο κέρδισε πάνω από 20 άλλους ανταγωνιστές για να πάρει τον τίτλο.

«Είμαι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα τη χώρα μου και τώρα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να εκπροσωπήσω αυτόν τον υπέροχο οργανισμό και να οικοδομήσω έναν καλύτερο κόσμο» δήλωσε ο ίδιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News