Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»

Life
Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν την συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου, αλλά ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του. Δεν τη γνωρίζω αλλά του έχω εκφράσει την αντιπάθεια μου»

Η Εύη Βατίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή και αναφέρθηκε στη σύντροφο του πρώην συζύγου της λέγοντας πως δεν τη συμπαθεί. «Δεν την συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου, αλλά ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του. Δεν τη γνωρίζω αλλά του έχω εκφράσει την αντιπάθεια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης η Εύη Βατίδου είπε πως δεν της έχουν κάνει προξενιό, αλλά παντρεύτηκε από έρωτα. «Όσο μεγαλώνεις οι έρωτες δεν είναι στο πεδίο μας. Δεν έχω πιάσει στη ζωή μου κάποιον που να με κάνει “τάρανδο”, δεν το έμαθα ποτέ οπότε δεν με πειράζει» σχολίασε.

//--> //-->

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας είχε δώσει την Πέμπτη (26/1) συνέντευξη στον ALPHA και αναφέρθηκε στη σύντροφό του: «έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News