Σάλος με καμπάνια γνωστού Οίκου που μοντέλο έχει αφαιρέσει το στήθος του - Κατακραυγή στα social media

Life
Σάλος με καμπάνια γνωστού Οίκου που μοντέλο έχει αφαιρέσει το στήθος του - Κατακραυγή στα social media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πράγματι, εμφανίζεται μία γυμνόστηθη γυναίκα με σημάδια από διπλή μαστεκτομή, μια διαδικασία που χρησιμοποιείται στον καρκίνο του μαστού ή από τις γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν το φύλο τους

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και η Burberry θέλησε να τη γιορτάσει με την καμπάνια «B:MINE». Σε αυτή συμμετέχουν πραγματικά ζευγάρια, που φωτογραφίζονται με τσάντες, παπούτσια και διάφορα άλλα αξεσουάρ του γνωστού οίκου μόδας.

Πρόκειται για ζευγάρια ουδέτερου φύλου, σε μια προσπάθεια της Burberry να ενδυναμώσει το σεβασμό στη διαφορετικότητα. Ωστόσο, η διαφήμιση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι «παρουσιάζει σαν κάτι ωραίο και φυσιολογικό κορίτσια που έχουν αφαιρέσει το υγιές στήθος τους».

Πράγματι, εμφανίζεται μία γυμνόστηθη γυναίκα με σημάδια από διπλή μαστεκτομή, μια διαδικασία που χρησιμοποιείται στον καρκίνο του μαστού ή από τις γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν το φύλο τους.

Οι επικριτές της καμπάνιας λοιπόν, γράφουν στα social media ότι είναι τρανσέξουαλ. Κάτω από την ανάρτηση του οίκου μόδας στo Instagram τα αρνητικά σχόλια έχουν πάρει «φωτιά», με τις χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ως τη «χειρότερη διαφήμιση που έχουν δει ποτέ».

«Γιατί; Γιατί; Ήταν απαραίτητο;», «Ώρα για unfollow», «Αυτός είναι ο λόγος που η Burberry κοντεύει να χρεοκοπήσει;», «Είναι αυτό αληθινό; Οι μάρκες κάνουν τα πιο περίεργα πράγματα για να τραβήξουν την προσοχή. Κόφτε το. Αν θέλετε να πουλήσετε, δημιουργήστε καλά προϊόντα, όχι προπαγάνδα», «Τι σχέση έχει αυτό με τα ρούχα;», «Αηδία», «Αυτό είναι ηλίθιο». «Αυτή η καμπάνια είναι άσχετη» και «Δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά Burberry, ούτε κανείς άλλος», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια, που συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News