Μίλτος Μακρίδης: «Πέρασα δύσκολα, ξυπνούσα στον ύπνο μου από τα κλάματα»

Life
Μίλτος Μακρίδης: «Πέρασα δύσκολα, ξυπνούσα στον ύπνο μου από τα κλάματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μίλτος Μακρίδης μίλησε στην εκπομπή «Όλα για την ζωή μας» για την οικονομική καταστροφή που βίωσε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 - «Σκέφτεσαι ότι ο επόμενος που θα με πλησιάσει με σκοπό να σου κάνει ζημιά, θα τον πάρεις χαμπάρι;» δήλωσε ο Μίλτος Μακρίδης.

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, μετά την οικονομική καταστροφή που βίωσε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 μίλησε ο Μίλτος Μακρίδης στην εκπομπή «Όλα για την ζωή μας».

«Μάζεψα κάποια παιδιά και κάναμε την πρώτη εταιρία ίντερνετ στην Ελλάδα και πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως ξέραμε ότι δεν ξέραμε από business. Αναζητήσαμε μέντορα και βρήκαμε μεγαλομέτοχο σε τράπεζα, ο οποίος αποδείχθηκε ότι έκλεβε κόσμο μέσα από την τράπεζαΗ απώλεια της ασφάλειας που σου δίνουν τα χρήματα, είναι ένας θάνατος. Πέρασα πολύ δύσκολα, ξυπνούσα στον ύπνο μου από τα κλάματα. Έκανα μόνο τρεις ώρες break για να παρουσιάσω το Bar γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα.

Προσπαθώντας να βρεις το δίκιο σου, τι περνάς από την ελληνική δικαιοσύνη. Το έφαγα ότι δεν είμαι έξυπνος, αλλά εντελώς ηλίθιος. Σκέφτεσαι ότι ο επόμενος που θα σε πλησιάσει με σκοπό να σου κάνει ζημιά, θα τον πάρεις χαμπάρι;» είπε ο Μίλτος Μακρίδης.

Παρακάτω συνέχισε: «Μου έλεγαν σταμάτα. Γιατί στρέφεσαι στην δικαιοσύνη; Εγώ δεν μπορούσα μέσα μου γιατί αυτό που συμβόλιζε το να παρατήσω να κυνηγώ το δίκιο μου, θα ήταν καταστροφικό για εμένα. Η ικανοποίηση είναι ότι καλά έκανα κι έμεινα σταθερός σε αυτό που εγώ πίστευα, παρά τα όσα μου έλεγαν».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News