Λιάγκας για Τσαπανίδου: «Είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη στην Κουμουνδούρου, διορθώστε το» (βίντεο)

Life
Λιάγκας για Τσαπανίδου: «Είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη στην Κουμουνδούρου, διορθώστε το» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: "Πήραν έναν άνθρωπο που ο κόσμος είχε συνηθίσει να τον βλέπει καλοβαμμένο και καλοφωτισμένο σε ένα δελτίο ειδήσεων. Τη βάλατε τώρα εκεί σε ένα ιδιότυπο στούντιο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις, είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη και γυαλίζει"

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στην εκπομπή «Πρωινό», την εμφάνιση της νέας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. Η νέα εικόνα της δεν φαίνεται να άρεσε στον παρουσιαστή, οπότε θέλησε μέσα από τον αέρα της εκπομπής να κάνει μια παρατήρηση στον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία πολύ ωραία γυναίκα και παίζει κι αυτό ρόλο. Μην ποινικοποιούμε την ομορφιά, ξαφνικά στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού, μην δε τολμούμε να πούμε μία γυναίκα ή ένας άνδρας ότι είναι ωραίος κι έχει μία καλή εμφάνιση. Να κάνω μία παρατήρηση στον φίλο μου τον Τσίπρα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Πήραν έναν άνθρωπο που ο κόσμος είχε συνηθίσει να τον βλέπει καλοβαμμένο και καλοφωτισμένο σε ένα δελτίο ειδήσεων. Τη βάλατε τώρα εκεί σε ένα ιδιότυπο στούντιο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις, είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη και γυαλίζει. Άρα λοιπόν, η εικόνα η προηγούμενη την οποία αγοράσατε, είναι υποδεέστερη από την τωρινή και την πιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διορθώστε το γιατί κακό σε εσάς κάνετε. Αυτό είναι τζάμπα συμβουλή του Λιάγκα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News