Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είμαστε σε γόνιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1

Life
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είμαστε σε γόνιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει τα 40αρια που έκανα κάποτε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στο γεγονός πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ant1, προκειμένου να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η παρουσιάστρια για το είδος της εκπομπής που θέλει να παρουσιάσει: «Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”…δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω».

Στην ερώτηση εάν φοβάται τον ανταγωνισμό, απάντησε πως έχει μάθει να χρησιμοποιεί τη λέξη «φοβάμαι» μόνο σε πολύ σοβαρά θέματα υγείας: «Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40αρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση» σημείωσε.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τόνισε μάλιστα πως μία εκπομπή δεν είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί στα «θέλω» του κόσμου, αλλά να προτείνει κάτι καινούριο: «Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομα

Ερωτώμενη εάν θα ξαναπήγαινε στο «Just the 2 of Us» είπε πως θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News