Με αυτό τον απλό τρόπο θα κάνετε την μπανιέρα σας να λάμψει

Life
Με αυτό τον απλό τρόπο θα κάνετε την μπανιέρα σας να λάμψει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν θα το πιστέψετε αλλά υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από μούχλα, άλατα και στίματα, που τυχόν σιγά σιγά και με τον χρόνο έχει αρχίσει να εμφανίζει η μπανιέρα σας, η οποία αποτελεί και ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του μπάνιο για καθάρισμα

Πολλά είναι τα καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τα οποία υπόσχονται… πολλά, ωστόσο όταν δοκιμάσει κανείς μένει… ανικανοποίητος από το αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: αφενός υπάρχουν δύσκολα σημεία και αφετέρου η μπανιέρα καταλαμβάνει μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια, πράγμα που κάνει το καθάρισμα με το σφουγγάρι ένα ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα.

Ωστόσο, εμείς σας έχουμε ένα πολύ αποτελεσματικό tip που μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά το σίγουρο είναι ότι θα καθαρίσει τη μπανιέρα σας στην εντέλεια: χρησιμοποιήστε υγρό πιάτων. Το υγρό πιάτων έχει τη μοναδική ιδιότητα να απομακρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες βρωμιές, όπως για παράδειγμα το ξεραμένο σαπούνι που έχει κολλήσει στους αρμούς, και θα κάνει την μπανιέρα σας να γυαλίσει. Όμως υπάρχει ακόμα ένα πράγματα που πρέπει να συνδυάσετε με το υγρό πιάτων: αντί να χρησιμοποιήσετε το κλασσικό σφουγγάρι τρίψτε την με μια σκούπα.

Μάλιστα, ο συνδυασμός σκούπα και υγρό πιάτων είναι ο πιο ξεκούραστος και αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσει η μπανιέρα, καθώς δεν χρειάζεται να σκύψετε για να την τρίψετε, όπως θα κάνατε με ένα σφουγγάρι. Δοκιμάστε το και θα την δείτε να λάμπει από καθαριότητα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News