Γιάννης Μπέζος: Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη

Life
Γιάννης Μπέζος: Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανώς εκνευρισμένος και χωρίς διάθεση δώσει συνέχεια στα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον κατά τη διάρκεια της απολογίας του, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπέζος

Εμφανώς εκνευρισμένος και χωρίς διάθεση δώσει συνέχεια στα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον κατά τη διάρκεια της απολογίας του, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπέζος. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο κ. Μπέζος ρωτήθηκε για την αναφορά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια της απολογίας του για της κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Σας παρακαλώ μην με κυνηγάτε, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν έχω να κάνει καμία δήλωση, έλεος» είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Μπέζος στη δημοσιογράφος της εκπομπής, η οποία ζήτησε την αντίδρασή του σε όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον.

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Μπέζος

//--> //-->

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο. «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News