Μετά τον Μπισμπίκη... με αναμμένο τσιγάρο και η Πάολα

Life
Μετά τον Μπισμπίκη... με αναμμένο τσιγάρο και η Πάολα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει την Πάολα να ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία “Το παλιό μου παλτό” και να σηκώνει το αναμμένο τσιγάρο ψηλά τη στιγμή που οι στίχοι λένε «έσβηνε το τσιγάρο, στο υγρό πάνω χώμα…».

Με τσιγάρο πάνω στην πίστα εμφανίστηκε η Πάολα το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση του «Έναστρον» μετά το πρόστιμο για το τσιγάρο στο χέρι του Μπισμπίκη

Μετά τον ντόρο που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες για το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη στο “Έναστρον” που προκάλεσε την παρέμβαση Πλεύρη, η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε να ανάψει τσιγάρο πάνω στην πίστα, χωρίς ωστόσο να το καπνίζει.

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει την Πάολα να ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία “Το παλιό μου παλτό” και να σηκώνει το αναμμένο τσιγάρο ψηλά τη στιγμή που οι στίχοι λένε «έσβηνε το τσιγάρο, στο υγρό πάνω χώμα…». Δεν είναι ξεκάθαρο αν το αναμμένο τσιγάρο αποτελεί μέρος του σόου ή αν η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει κάποιο μήνυμα μετά το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας είχε ζητήσει να επιβληθεί πρόστιμο στο “Έναστρον” και τον Βασίλη Μπισμπίκη, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ηθοποιού να καπνίζει μέσα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή. «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο απαγορεύεται» είχε τονίσει τότε ο Θάνος Πλεύρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News