Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ

Life
Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Φαίδρα Παπανδρέου, η κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου, μπορεί να είναι μόλις 17 ετών, αλλά κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ με μεγάλη επιτυχία

Τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ με μεγάλη επιτυχία κάνει η μόλις 17 ετών, Φαίδρα Παπανδρέου, εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου και κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου.

Αν και τρέφει μεγάλη αγάπη για τον χωρό, φαίνεται πως ο χόρος της μόδας την έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια. Το 2019 περπάτησε για πρώτη φορά, για το σόου της Σήλια Κρηθαριώτη στα MadWalk και έκτοτε, βρίσκεται κάθε χρόνο στην πασαρέλα για να παρουσιάσει τις δημιουργίες της.

Ενώ όμως, θα μπορούσε να διαγράφει ήδη μια λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, η Φαίδρα Παπανδρέου έχει ως απόλυτη προτεραιότητά της τις σπουδές της. Θέλει να ασχοληθεί με τις κοινωνικές επιστήμες και πιο συγκεκριμένα, με την ψυχολογία.

Φυσικά, ακόμα και αν δεν ήταν ποτέ στα επαγγελματικά της σχέδια, η σχέση της με το μόντελινγκ θα συνεχιστεί παρά τις σπουδές της. Αν και εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, προτιμά να απέχει προς το παρόν τουλάχιστον, από την πολιτική.

Η 17χρονη έχει ως προτεραιότητα τις σπουδές της στην ψυχολογία, όμως η σχέση της με το μόντελινγκ έχει ξεκινήσει ήδη από πολύ νεαρή ηλικία

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTTO

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News