Καίτη Γαρμπή: Δεν έχω φορολογική εκκρεμότητα - Η αιχμηρή ανάρτηση για 1,7 εκατ. ευρώ

Life
Καίτη Γαρμπή: Δεν έχω φορολογική εκκρεμότητα - Η αιχμηρή ανάρτηση για 1,7 εκατ. ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», σημειώνει η ερμηνεύτρια

Δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας ανέφερε πως η Καίτη Γαρμπή καταδικάστηκε για υπόθεση φοροδιαφυγής της. Η ίδια η τραγουδίστρια το βράδυ της Κυριακής διέψευσε το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για ψέματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Καίτη Γαρμπή, καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, αλλά το ποσό με τις προσαυξήσεις έφτασε το 1,7 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση «έτρεχε» εδώ και 8 χρόνια και η προσφυγή που έκανε η τραγουδίστρια στα δικαστήρια φαίνεται πως δεν απέδωσε καρπούς και έχασε κάθε ένδικο μέσο, με αποτέλεσμα να πρέπει να καταβάλει όλο το ποσό.

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας, σημείωσε πως όλα είναι ψέματα και συκοφαντίες.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», πρόσθεσε στην ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.

Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα,η υπόθεση έχει κλείσει & ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από οσους έγραψαν ψέμματα & συκοφαντιες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπη θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγες & εξώδικα & θα είναι κρίμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News