Ναταλία Γερμανού για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Προσπαθώ να κρατήσω ακόμα μια ελπίδα»

Life
Ναταλία Γερμανού για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Προσπαθώ να κρατήσω ακόμα μια ελπίδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σχολίασε η παρουσιάστρια την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα 

Οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου και οι καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν κακοποίηση ανηλίκων, έχουν σοκάρει τις τελευταίες δύο ημέρες το πανελλήνιο.

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τις εξελίξεις και η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τις δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

//--> //-->

«Προσπαθώ να κρατήσω ακόμα μια ελπίδα, ότι δεν θα είναι αυτό που φανταζόμαστε. Αλλά και πάλι, ακόμα κι αν αποδεχτεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι τοποθετήθηκαν σε θέσεις που δεν θα έπρεπε κι έρχονταν σε επαφή με παιδιά, ενώ δεν θα έπρεπε, πάλι θα πω ότι αν έπρεπε να επιρρίψω μια ευθύνη στον πατέρα Αντώνιο, αυτή είναι ότι έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είτε είναι 4, 10, 14, 19 χρονών. Δεν έχει καμία σημασία. Είναι παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξηγήσει μια από τις φράσεις που είπε ο πάτερας Αντώνιος ότι τα παιδιά αυτά προέρχονται από παραβατικές οικογένειες, είναι δύσκολα στη διαχείρισή τους κι ίσως τους εκδικούνται, γιατί υποκαθιστούν τους γονείς τους.

«Μπορώ να φανταστώ περίπου πώς το εννοούσε. Ίσως εννοούσε ότι αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους θυμό, γιατί στερήθηκαν τους φυσικούς τους γονείς. Δεν θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε πως είναι κακά παιδιά, που τώρα εκδικούνται», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News