Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαι ερωτευμένος…»

Life
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαι ερωτευμένος…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την προσωπική του ζωή μεταξύ άλλων μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Εξομολογήθηκε ότι είναι ερωτευμένος

«Είμαι ερωτευμένος», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος «λεπτομέρειες δεν χρειάζονται», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα».

«Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δείτε το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Γεια σου»:

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News