Γιάννης Σμαραγδής για την απώλεια της συζύγου του: «Έχω την αγωνία ότι όταν “φύγω” δεν θα τη βρω» (βίντεο)

Life
Γιάννης Σμαραγδής για την απώλεια της συζύγου του: «Έχω την αγωνία ότι όταν “φύγω” δεν θα τη βρω» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Την ερωτεύτηκα ακαριαία, το πένθος είναι βαρύ» τόνισε σε συνέντευξή του - «Το πένθος είναι βαρύ. Δύσκολη η ζωή. Μου συμβαίνει κάτι, παίρνω το τηλέφωνο να της τηλεφωνήσω. Είναι κάτι πιο πέρα από αυτό»

 Δύσκολες στιγμές για τον Γιάννη Σμαραγδή μετά την απώλεια της συζύγου του, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο. Για το πώς βιώνει την απώλειά της, μίλησε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ειδικότερα, ο σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου και με συγκίνηση είπε για την Ελένη Σμαραγδή:

«Μεγαλώναμε στον Εμφύλιο και μας πήρε η μπάλα. Δουλεύαμε και τα 4 αδέλφια για να τα βγάλουμε πέρα. Εγώ δούλευα στο φαρμακείο του νονού μου. Εκεί εμφανίστηκε ένα θείο πλάσμα που ήρθε να πάρει φάρμακα για τη μητέρα της. Την κυνηγούσαν όλοι. Την ερωτεύτηκα ακαριαία. Πήγαινα εκεί που πήγαινε και την περίμεναν 3 με 5 άντρες. Πώς μου κόβει και παίρνω αντίγραφα μινωικών παραστάσεων και της τα πήγα. Της είπα ότι θα γίνω σκηνοθέτης».

//--> //-->

Στη συνέχεια της συνέντευξης, δήλωσε πως: «Το πένθος είναι βαρύ. Δύσκολη η ζωή. Μου συμβαίνει κάτι, παίρνω το τηλέφωνο να της τηλεφωνήσω. Είναι κάτι πιο πέρα από αυτό. Η γυναίκα μου είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο της οικογένειας όχι εγώ. Ενώ έκανε καλύτερες σπουδές από μένα ήταν πάντα πίσω».

Τέλος, πρόσθεσε: «Έχω την αγωνία ότι όταν θα “φύγω” επειδή δεν έχω την αθωότητα που είχε αυτό το πλάσμα μήπως εγώ που έχω κάνει αμαρτίες στη ζωή μου δεν την βρω εκεί που έχει πάει. Ήμουν ατσούμπαλο παιδί. Έχω κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να τα έχω κάνει, ατιμίες. Κάνω διαδρομές και βρίσκω ανθρώπους που τους έχω αδικήσει και ζητάω συγγνώμη για να απαλλαγώ από το άγχος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News