Μπέζος: Δεν θα συνεργαζόμουν με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει δραματική σχολή (βίντεο)

Life
Μπέζος: Δεν θα συνεργαζόμουν με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει δραματική σχολή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσο για τις κριτικές, ο Γιάννης Μπέζος τόνισε ότι: «Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, τον ενδιαφέρει αν λέω την αλήθεια μου ή όχι. Ούτε κάθεται να αναλύσει τους ρόλους, ούτε να κάνει κριτική πώς παίχτηκε το καθένα. Αυτά ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε»

Μία τηλεοπτική συνέντευξη που προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος, αναφερόμενος στον χώρο της υποκριτικής και τη σημασία της σπουδής πάνω σε αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend» ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν θα συνεργαζόταν με κάποιον που δεν έχει σπουδάσει την υποκριτική σε δραματική σχολή.

//--> //-->

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει τη δραματική σχολή, με άνθρωπο που δεν ξέρει. Το ταλέντο είναι χάρισμα, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει ταλέντο χωρίς σπουδή σε δραματική σχολή, αυτά είναι αστεία πράγματα. Και να υπήρχαν παλαιότερα τέτοιοι άνθρωποι, ούτε δικαιώθηκαν, ούτε μας έκαναν καλύτερους. Απλώς απέδειξαν ότι η δουλειά αυτή θέλει μόχθο, χρόνο, είναι βιωματική δουλειά» είπε αρχικά.

Όσο για τις κριτικές, ο Γιάννης Μπέζος τόνισε ότι: «Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, τον ενδιαφέρει αν λέω την αλήθεια μου ή όχι. Ούτε κάθεται να αναλύσει τους ρόλους, ούτε να κάνει κριτική πώς παίχτηκε το καθένα. Αυτά ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News