Ιωαννίδου: Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια – Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει

Life
Ιωαννίδου: Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια – Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηθοποιός μίλησε με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφία της

Για τον Φρέντυ Γερμανό, τη Ναταλία Γερμανού και τη μήνυση που ετοιμάζει στη Google για τα 15 χρόνια που της πρόσθεσε ηλικιακά, μίλησε  η Μαρία Ιωαννίδου, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφία της.

«Είμαι γενικώς αμελής. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι «η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο» είπε ενώ όσον αφορά στον χρόνο που περνάει, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια». 

«Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. 

Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

//--> //-->

Φωτογραφία: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News