«Τσίπηδες» νεόνυμφοι χρέωσαν όσους καλεσμένους έφαγαν… δεύτερο κομμάτι από την τούρτα

Life
«Τσίπηδες» νεόνυμφοι χρέωσαν όσους καλεσμένους έφαγαν… δεύτερο κομμάτι από την τούρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έστειλαν στους καλεσμένους και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας για… του λόγου το αληθές

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε Βρετανία όταν νεόνυμφο ζευγάρι χρέωσε 4 ευρώ τους… καλεσμένους που έφαγαν δεύτερο κομμάτι από την γαμήλια τούρτα.

Το ζευγάρι που «κερδίζει» το ρεσιτάλ τσιγκουνιάς αποφάσισε να ελέγξει όλες τις κάμερες ασφαλείας από το χώρο που διεξαγόταν η δεξίωση προκειμένου να εντοπίσουν ποιοι από τους καλεσμένους έφαγαν επιπλέον κομμάτι από την τούρτα.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Την τούρτα δεν την πλήρωσε το ζευγάρι, αλλά οι φίλοι τους. Οπότε αντιστοιχούσε ένα κομμάτι για τον καθένα. Ο φίλος όμως πήρε κι άλλο, οπότε δεν θα το χρεωνόταν το ζευγάρι αυτό, αλλά ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον καλεσμένο λοιπόν που το «έβγαλε» στο Reddit, έλαβε ένα μήνυμα από το ευτυχισμένο ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμο, που του ζητούσαν να πληρώσει 4 ευρώ επιπλέον «το συντομότερο δυνατό».

«Πλήρωσα για το πρώτο κομμάτι, αφότου ανακοινώθηκε πως θα βοηθούσαμε το ζευγάρι και θα πληρώναμε την τούρτα τους. Προφανώς δεν μέτρησε για το δεύτερο (κομμάτι)».

Στη συνέχεια ο καλεσμένος «μοιράστηκε» το μήνυμα που του έστειλαν αλλά και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας/

Αφού απάντησε ότι δεν κατάλαβε τι εννοούσαν, το ζευγάρι του είπε: «Κοιτούσαμε την κάμερα και είδαμε ότι είχες δύο κομμάτια από τη γαμήλια τούρτα. Ανακοινώσαμε ότι κάθε επισκέπτης πρέπει να πληρώνει ανά κομμάτι και παρατηρήσαμε ότι πλήρωσες μόνο για το ένα. Μπορείς να μας στείλεις τα 3,6£ (4 ευρώ) το συντομότερο δυνατό;».

Αρκετοί χρήστες του Reddit έμειναν έκπληκτοι που το ζευγάρι θα περνούσε τις πρώτες του μέρες ως παντρεμένο «κυνηγώντας» ένα τόσο…ασήμαντο ποσό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News