Οριστικό: Ο ANT1 ανακοίνωσε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από «Το Πρωινό»

Life
Οριστικό: Ο ANT1 ανακοίνωσε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από «Το Πρωινό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύστερα από 14 ημέρες παραμονής της στην εκπομπή, το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε, με επίσημη ανακοίνωση ότι η Δούκισσα Νομικού σταματάει να είναι μέλος του Πρωινού. Ύστερα από 14 ημέρες παραμονής της στην εκπομπή, το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Δούκισσα Νομικού εκτός του πρωινού του καναλιού του Αμαρουσίου. Αναλυτικότερα, το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, και μετά την απουσία της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα ξεκίνησαν να εγείρονται ερωτηματικά. Εκείνο το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας αιτιολόγησε την απουσία της με την φράση «Το Δουκισσάκι είχε μία επαγγελματική υποχρέωση».

Η επίσημη ανακοίνωση που έδωσε ο ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News