Σασμός: Αστέρης και Μαθιός ενωμένοι - Η Καλλιόπη στη φυλακή (βίντεο)

Life
Σασμός: Αστέρης και Μαθιός ενωμένοι - Η Καλλιόπη στη φυλακή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία συνεχίζεται...με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται

Απόψε, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, προβάλλεται, εκτάκτως, ένα νέο επεισόδιο στις 21:00, με τον Αντώνη να ανακρίνει την Καλλιόπη, η οποία επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό.

Την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω των μεταδόσεων του UEFA Nations League, θα προβληθούν επεισόδια την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Δεν είναι μόνο οι ιστορίες του «Σασμού» που κάνουν τη διαφορά. Είναι το περιβάλλον όπου διαδραματίζονται (το τοπίο της Κρήτης), η κινηματογραφική αισθητική με την οποία αποδίδονται, οι υψηλού επιπέδου ερμηνείες, η υπέροχη πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια. Είναι η καθαρότητα των χαρακτήρων, η αρχετυπική διάσταση που διακρίνει ορισμένους από αυτούς, η δύναμη των συναισθημάτων αλλά και η διαλεκτική της βεντέτας όπως αναπτύσσεται μέσα από τη δραματουργία. Είναι η γεύση της ελπίδας και η δύναμη του έρωτα. Και, φυσικά, πάνω απ΄όλα και πρωταγωνιστής όλων, ο πολυπόθητος σασμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News