Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν λέω θα νικήσω τον καρκίνο, λέω άμα χάσουμε, χάσαμε

Life
Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν λέω θα νικήσω τον καρκίνο, λέω άμα χάσουμε, χάσαμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε όχι μόνο για τα επαγγελματικά του, αλλά και για τα πολύ προσωπικά του θέματα, όπως το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! Είπε λοιπόν πως παλεύει τον καρκίνο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλους και για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», στον Alpha, ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του για μια σειρά από ζητήματα, όπως και στα τελευταία του επαγγελματικά βήματα. Ιδιαίτερη αίσθηση όμως προκάλεσαν όσα είπε για τον καρκίνο, τον οποίο αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο!

Ετσι, στη διάρκεια της συζήτησης, όταν η κουβέντα έφτασε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπα χαρακτηριστικά: «Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά. «Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας. Καθόλου», τόνισε.

Παράλληλα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη γνωριμία που είχε με τον πατέρα της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού, τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τις πλάκες που έκαναν για τα αθλητικά, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του οποίο οπαδός είναι ο γνωστός ηθοποιός. Επίσης, αναφέρθηκε στην ευαισθησία που έχει ο ίδιος σε θέματα που αφορούν τους πρόσφυγες.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News