Το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη - Ο καλλιτεχνικός κόσμος την αποχαιρετά (εικόνες)

Life
Το τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη - Ο καλλιτεχνικός κόσμος την αποχαιρετά (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτια Δανδουλάκη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μαίρη Χρονοπούλου και άλλοι ηθοποιοί αποχαιρετούν την Μάρθα Καραγιάννη

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία πραγματοποιείται στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές της ηθοποιού είπαν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η τελευταία επιθυμία της εκλιπούσας ήταν να αποτεφρωθεί. «Εγώ η Μάρθα Καραγιάννη του Χαριλάου και της Δόμνας επιθυμώ όταν φύγω από αυτό τον κόσμο αντί να ταφώ, να καώ», είχε γράψει η ίδια σε ένα χαρτί, το οποίο αρχικά δεν γινόταν δεκτό από τον νόμο εφόσον δεν έχει υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δευτέρου βαθμού.

Η αδελφική της φίλη, Ντόρα Δούμα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και η σύζυγός του ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο νεκροταφείο. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, η σορός της θα φύγει με τη συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Ο κ. Δημήτρης Σούρας, στενός φίλος της ηθοποιού, ανακοίνωσε ότι θα γίνει η αποτέφρωση όπως επιθυμούσε καθώς ελήφθη η σχετική άδεια. «Θα ρίξουμε τη στάχτη της στη θάλασσα, μετά την αποτέφρωση. Το μέρος δεν το ξέρουμε ακόμα γιατί είναι πρωτόγνωρο για εμάς» δήλωσε ο κ. Σούρας στις κάμερες που βρίσκονται εκεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News