Βενετία: Οργή για τους «ηλίθιους» σέρφερ στα ιστορικά κανάλια της πόλης (βίντεο)

Life
Βενετία: Οργή για τους «ηλίθιους» σέρφερ στα ιστορικά κανάλια της πόλης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νεαρούς που έκαναν surfboards στα κανάλια της Βενετίας επικήρυξε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουγκνάρο αποκαλώντας τους «ηλίθιους»

Δύο νεαρούς που έκαναν surfboards στα κανάλια της Βενετίας επικήρυξε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουγκνάρο αποκαλώντας τους «ηλίθιους». Οι νεαροί έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα στις γόνδολες στο μεγάλο κανάλι της πόλης.

«Αυτοί εδώ είναι οι δύο θλιβεροί ηλίθιοι που κοροϊδεύουν την πόλη», έγραψε στο twitter ο δήμαρχος. «Ζητώ από όλους να μας βοηθήσουν να τους ταυτοποιήσουμε και να τους τιμωρήσουμε», τόνιζει ακόμη και πρόσθεσε ότι δίνει αμοιβή ένα... γεύμα σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό τους.

Στα social mediα, πάντως, οι απόψεις διίστανται καθώς υπάρχουν πολλοί επικριτές των νεαρών ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι θέλουν να τους μιμηθούν. Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο δήμαρχος της Βενετίας ζήτησε να επιβληθεί δεκαήμερη φυλάκιση σε έναν 33χρονο Σκωτσέζο τουρίστα ο οποίος πιάστηκε να κολυμπάει σε κανάλι της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ένας Γάλλος τουρίστας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ επειδή έκανε... sup ενώ σε δύο Γερμανίδες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 250 ευρώ καθώς πιάστηκαν να κολυμπούν φορώντας μπικίνι, κοντά σε μία εκκλησία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News