Σαμπάνης: Κινείται δικαστικά εναντίον της Soula Glamorous

Life
Σαμπάνης: Κινείται δικαστικά εναντίον της Soula Glamorous

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με ανάρτηση της Soula Glamorous, ο Γιώργος Σαμπάνης κατέβηκε από την σκηνή γιατί καβγάδισε με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή

Δικαστικά εναντίον της «instagramικής» Soula Glamorous, αναμένεται να κινηθεί ο  Γιώργος Σαμπάνης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, με αφορμή τις φήμες που μετέδωσε η ίδια για τους λόγους που σταμάτησε ο καλλιτέχνης την συναυλία του στη Σάμο.

Ο τραγουδιστής πραγματοποίησε συναυλία στη Σάμο.

Όπως ακούστηκε, είπε τέσσερα τραγούδια, κατέβηκε από την σκηνή και σταμάτησε την συναυλία.

Στην ανάρτησή της η Soula Glamorous ωστόσο αναφέρει πως ο Γιώργος Σαμπάνης κατέβηκε από την σκηνή γιατί καβγάδισε με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή. 

Συγκεκριμένα,  η Soula Glamorous, δημοσίευσε μήνυμα, που έλαβε απο πολίτη που ήταν  στη συναυλία την ημέρα εκείνη στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Σούλα αποκλειστικό. Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία, γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του, ενώ ήταν στην σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για “λόγους υγείας”». 

Τι απάντησε ο Γιώργος Σαμπάνης

Εξοργισμένος ο Γιώργος Σαμπάνης, απάντησε στην ανάρτηση, λέγοντας τα εξής:

«Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα.

Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News