Νίκος Βέρτης: Φανερά ενοχλημένος με τον αστυνομικό έλεγχο στο μαγαζί που τραγουδούσε

Life
Νίκος Βέρτης: Φανερά ενοχλημένος με τον αστυνομικό έλεγχο στο μαγαζί που τραγουδούσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε βίντεο που έχει ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Βέρτης φαίνεται να είναι αρκετά εκνευρισμένος όταν εμφανίστηκε η αστυνομία στο κέντρο όπου τραγουδούσε για να κάνει ελέγχους

Φανερά ενοχλημένος φάνηκε να είναι ο Νίκος Βέρτης, από αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, που τραγουδά ο καλλιτέχνης.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κατέγραψαν θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά μέσα, ο Νίκος Βέρτης δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μόλις αντιλήφθηκε ότι στο μαγαζί γινόταν έλεγχος από την αστυνομία. Μάλιστα, ζήτησε από του θαμώνες να φωνάξουν δυνατά και να χειροκροτήσουν, έτσι ώστε να… μετρήσουν οι αστυνομικοί τα ντεσιμπέλ του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…», ανέφερε ο τραγουδιστής από την πίστα, με τον κόσμο από κάτω να ξεσπά σε χειροκροτήματα. «Ας μας γράψουν», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και συνέχισε το τραγούδι.

Όπως φαίνεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος κλωτσάει δυνατά τα πανέρια με τα λουλούδια που βρίσκονταν στην πίστα, ενώ ακούγεται να φωνάζει «έλεος». Σε κάποια στιγμή, απευθυνόμενος προφανώς προς τον συνεργάτη του, δείχνει με τα δάχτυλά του τον αριθμό τρία, εννοώντας πιθανότατα ότι ήταν η τρίτη φορά το ίδιο βράδυ που γίνονταν έλεγχος στο νυχτερινό κέντρο.

//--> //-->

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News