Ιωάννα Τούνη: Ο κολλητός της ίσως αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού της

Life
Ιωάννα Τούνη: Ο κολλητός της ίσως αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά από ένα μήνα βγήκε! Δεν ήρθε όμως Ηγουμενίτσα, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά δεν πειράζει. Θα έρθει του χρόνου με μία… με ένα κίντερ έκπληξη!», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως το παιδί που περιμένει η κολλητή του είναι κορίτσι

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου και η instagrammer μοιράζεται τον τελευταίο καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη μέχρι τώρα εμπειρία που έχει από την εγκυμοσύνη.

Η Ιωάννα Τούνη μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά δεν έχει αναφερθεί στο φύλο του μωρού που περιμένει. Αυτό ίσως να συνέβη ωστόσο, χθες από Instagram Story που ανέβασε ο κολλητός της, Στιβ.

Όταν η Ιωάννα Τούνη πήγε να τον επισκεφθεί, ο φίλος της ανέβασε βίντεο στο Instagram μαζί της και ίσως να μαρτύρησε το φύλο του μωρού. Για την ακρίβεια, είπε:

«Μετά από ένα μήνα βγήκε! Δεν ήρθε όμως Ηγουμενίτσα, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά δεν πειράζει. Θα έρθει του χρόνου με μία… με ένα κίντερ έκπληξη!», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως το παιδί που περιμένει η κολλητή του είναι κορίτσι. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News