Μισέλ Ομπάμα: Ανακοίνωσε το νέο της βιβλίο «The Light We Carry»

Life
Μισέλ Ομπάμα: Ανακοίνωσε το νέο της βιβλίο «The Light We Carry»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο «The Light We Carry», που θα εκδοθεί τον Νοέμβριο, είναι το δεύτερο της Μισέλ Ομπάμα, μετά τα μπεστ σέλερ απομνημονεύματά της «Becoming», τα οποία εκδόθηκαν τον Νοέμβριο του 2018

Νέο βιβλίο της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα θα προσφέρει στους αναγνώστες «φρέσκες ιστορίες και εύστοχους προβληματισμούς για την αλλαγή, την πρόκληση και τη δύναμη» σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο από τον οποίο θα κυκλοφορήσει.

Το βιβλίο «The Light We Carry», που θα εκδοθεί τον Νοέμβριο, είναι το δεύτερο της Μισέλ Ομπάμα, μετά τα μπεστ σέλερ απομνημονεύματά της «Becoming», τα οποία εκδόθηκαν τον Νοέμβριο του 2018.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε το νέο βιβλίο με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας σε βίντεο ότι «έχουν συμβεί πολλά» από τότε που κυκλοφόρησε το «Becoming», μεταξύ των οποίων «μια εξέγερση» και μια «παλίρροια μίσους, μισαλλοδοξίας και φανατισμού σε άνοδο».

Η Μισέλ Ομπάμα είπε ότι οι εξελίξεις αυτές την έκαναν να αισθάνεται «εκτός ισορροπίας» και «ευάλωτη και ναι, μερικές φορές, φοβισμένη». Ως αποτέλεσμα αφιέρωσε πολύ σκέψη στο «πώς διοχετεύουμε την απογοήτευσή μας σε κάτι θετικό».

Το αποτέλεσμα είναι το «The Light We Carry», το οποίο η Μισέλ Ομπάμα περιέγραψε ως «ένα είδος εργαλειοθήκης» και «μια συλλογή από ορισμένες από τις οπτικές και τις πρακτικές που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια για να τη βοηθήσουν να επικεντρωμένη».

Ο Penguin Random House σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς τις πιο πολύτιμες πρακτικές της Ομπάμα.

Στην εισαγωγή του βιβλίου η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ γράφει: «Έμαθα ότι είναι καλό να αναγνωρίζω ότι η αυτοεκτίμηση είναι καλυμμένη με ευαλωτότητα και ότι αυτό που έχουμε κοινό ως άνθρωποι σε αυτή τη γη είναι η παρόρμηση να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, πάντα και ανεξάρτητα από τι συμβαίνει».

«Γινόμαστε πιο τολμηροί στη φωτεινότητα. Αν ξέρεις το φως σου, ξέρεις τον εαυτό σου.... Το ένα φως τροφοδοτεί το άλλο. Μια δυνατή οικογένεια δίνει δύναμη σε περισσότερους. Μια αφοσιωμένη κοινότητα μπορεί να πυροδοτήσει τους γύρω της. Αυτή είναι η δύναμη του φωτός που κουβαλάμε» αναφέρει.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 15 Νοεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News