Άννα Φόνσου: Δεν μου γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις, σαν να με έχουν ξεχάσει - Ποιο είναι το παράπονό της

Life
Άννα Φόνσου: Δεν μου γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις, σαν να με έχουν ξεχάσει - Ποιο είναι το παράπονό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνέντευξή της η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε το παράπονό της για να συμμετέχει σε δουλειές

Η Άννα Φόνσου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για την καριέρα της ως ηθοποιός λέγοντας ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να χτυπήσει κάποια πόρτα για να βρει δουλειά, ενώ αποκάλυψε το μεγάλο της παράπονο και τους λόγους που δεν την βλέπουμε πια στην τηλεόραση.

Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής λέγοντας: «Γενικά να ξέρεις είμαι ντροπαλή. Όταν έρχονται και μου λένε μεγάλα λόγια θαυμασμού κλπ., ντρέπομαι και αλλάζω κουβέντα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί σε όλη μου την καριέρα δεν χρειάστηκε να χτυπήσω πόρτες ή να ζητήσω δουλειά. Στο μόνο θέατρο που έχω πάει, έχω κάνει αίτηση και δεν με έχουμε πάρει, είναι το Εθνικό. Ούτε στην Επίδαυρο έχω παίξει ποτέ, αλλά εκεί δεν θέλω πια να παίξω», ανάφερε και συνέχισε αποκαλύπτοντας το παράπονό της: «Έχω μεγάλο παράπονο που δεν έχω παίξει στο Εθνικό θέατρο. Αν δεν ήμουν καλή ηθοποιός, δεν θα με ένοιαζε, αλλά έχω κάνει τόσα πολλά πράγματα στην πορεία μου. Το θέμα είναι ότι πια δεν με σκέφτονται για να με πάρουν σε δουλειές, γιατί θεωρούν ότι έχω αφοσιωθεί στο "Σπίτι του Ηθοποιού". Ωστόσο, εμένα το επάγγελμά μου είναι ηθοποιός και θέλω να δουλεύω».

Στη συνέχεια η Άννα Φόνσου ξεκαθάρισε τους λόγους που δεν την βλέπουμε πια στην τηλεόραση: «Δεν μου έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση. Σαν να με έχουν ξεχάσει. Μπορώ να υποδυθώ πάρα πολλούς ρόλους. Έχω κάνει μια πρόταση στο Mega για μια παραγωγή δική μας, με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Θα δούμε αν θα το περάσουν», ανέφερε.

(φωτογραφία αρχείου Instagram)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News