Λουιζίδου: «Κινδύνεψα σοβαρά να πεθάνω, θα μπορούσα να κινηθώ νομικά»

Life
Λουιζίδου: «Κινδύνεψα σοβαρά να πεθάνω, θα μπορούσα να κινηθώ νομικά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε σχετικά με την υγεία της το 2004

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε σχετικά με την υγεία της το 2004.

Αναλυτικότερα, η κ. Λουιζίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Dot», όπου ανέφερε: «Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, έφτασα 41 πυρετό. Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί, όπως μου είπαν, έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Πήγα και μετά το γύρισμα πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής».

Εν συνέχεια, συμπλήρωσε:  «Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το έκανα. Υπήρχε πίεση από το κανάλι, είχαν χάσει τη μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη»

(Φωτογραφία αρχείου)

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News