Στόουν: Αποκάλυψε πως είχε 9 αποβολές

Life
Στόουν: Αποκάλυψε πως είχε 9 αποβολές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σάρον Στόουν, σε ανάρτησή της στο Instagram στο περιοδικό People, αποκάλυψε ότι είχε εννέα αποβολές

Η Σάρον Στόουν, σε μία ανάρτηση στο Instagram στο περιοδικό People, που αναφερόταν σε μία αποκλειστική συνέντευξη για την αποβολή που βίωσε η Peta Murgatroyd καθώς ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, ήταν στην Ουκρανία, αποκάλυψε ότι έχει χάσει εννιά παιδιά από αποβολές. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε μια κοινότητα να συζητάμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά σε αποβολές» αποκάλυψε η 64χρονη ηθοποιός, η οποία είναι μητέρα τριών γιων μέσω υιοθεσίας, τους Quinn Kelly, Laird Vonne και Roan Joseph.

«Δεν είναι ασήμαντο, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, ωστόσο αναγκαζόμαστε να νιώθουμε ότι πρέπει να το περάσουμε μόνες και σιωπηρά, με μια αίσθηση αποτυχίας, αντί να εισπράξουμε την τόσο απαραίτητη συμπόνοια και ενσυναίσθηση και θεραπεία. Όταν η γυναικεία υγεία και ευεξία αφήνεται στην αντρική ιδεολογία το αποτέλεσμα είναι αμέλεια, στην καλύτερη περίπτωση, άγνοια, ακόμα και βίαιη καταπίεση» πρόσθεσε.

Η 35χρονη Peta Jane Murgatroyd ανέφερε πως ο 5 χρονών γιος της την είδε να μεταφέρεται μέσα σ' ένα ασθενοφόρο και να καταλήγει στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου. Όπως είπε, κάλεσε βοήθεια όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου του μικρού της γιου, εντελώς ανίκανη να κινηθεί μετά από θετικό τεστ για κορονοϊό λίγες ημέρες πριν. Είπε στο περιοδικό People:

 «Δεν είχα καθόλου δύναμη. Δεν μπορούσα ν' ανοίξω το πλυντήριο πιάτων. Δεν μπορούσα ν' ανοίξω το ψυγείο για να ταΐσω τον Shai, για να του δώσω λίγο τοστ» λέει. «Επιδεινώθηκε τόσο πολύ που η αναπνοή μου είχε αρχίσει να επηρεάζεται. Ήταν πραγματικά δραματικό».

Στο νοσοκομείο, τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν χιλιάδες μίλια μακριά στην Ουκρανία, και τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση όταν ο γιατρός μπήκε στο δωμάτιό της. «Νόμιζα ότι επρόκειτο ν' αποκαλύψει κάποια πραγματικά άσχημα νέα. Του είπα: "Τι συμβαίνει;" Το πρόσωπό του σκοτείνιασε"», θυμήθηκε εκείνη τη νύχτα τον Οκτώβριο του 2021. «Είπε, 'Ήξερες ότι ήσουν έγκυος;"».

Ωστόσο στην άλλη γραμμή, ο 42χρονος σύζυγός της άρχισε να το γιορτάζει. «Άκουσε τον γιατρό να λέει: "Είσαι έγκυος"» συμπληρώνει. Όμως μέσα στη χαρά του, άκουσε λάθος τα νέα. Η Murgatroyd είχε ήδη χάσει το μωρό.

(Φωτογραφία Instagram)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News