Θωμαή Απέργη: Έχω επιληψία από τα 18 μου - Πάθαινα τέσσερις κρίσεις ημερησίως και είχα απώλεια μνήμης

Life
Θωμαή Απέργη: Έχω επιληψία από τα 18 μου - Πάθαινα τέσσερις κρίσεις ημερησίως και είχα απώλεια μνήμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με τις κρίσεις επιληψίας ενώ αναφέρθηκε και στη απόφασή της να πιάσει δουλειά στην Τήνο ως σερβιτόρα

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Θωμαή Απέργη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουνίου, καλεσμένη στο «The 2Night Show”.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια όμως κανείς δεν γνώριζε, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εξαιτίας των επιληπτικών κρίσεων που περνούσε αλλά την απόφασή της να πιάσει δουλειά ως σερβιτόρα στην Τήνο.

Ξεκινώντας την συνέντευξη η Θωμαή Απέργη αποκάλυψε ότι από τα 18 της αντιμετωπίζει επιληπτικές κρίσεις σε σημείο όπου δάγκωνε την γλώσσα της σε πολύ άσχημο βαθμό και πήγαινε στο νοσοκομείο.   

//--> //-->

«Θα ήθελα να μοιραστώ πως αντιμετωπίζω πρόβλημα επιληψίας από τα 18 μου χρόνια. Με το που πήγα δηλαδή να σπουδάσω, προέκυψε αυτό. Όλη αυτή την περίοδο των χρόνων που με έμαθε το κοινό και κάνω αυτή τη δουλειά το είχα αυτό το πρόβλημα. Κανείς δεν το ήξερε και μάλιστα σε κάποιες περιόδους, λόγω του άγχους, είχα περισσότερες εξάρσεις. Όταν έκανα το off στη διαδρομή μου, λοιπόν, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ένα σημείο που έφτασα να έχω συνεχείς κρίσεις. Δηλαδή τέσσερις την ημέρα, τις πιο σοβαρού τύπου που έχουν και κάποιες ακόλουθες συνέπειες. Συνήθως το πάθαινα το πρωί με λιποθυμία και πάντα σε μένα προσωπικά συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου, σε πολύ άσχημο βαθμό και πολλές φορές έχω πάει στο γναθοχειρουργικό και μετά με απώλεια μνήμης για αρκετό διάστημα».

//--> //-->

Οι αιτίες που φαίνεται να προκαλούσαν τις κρίσεις επιληψίας χαρακτηρίστηκαν ψυχοσωματικές και ίσως να επηρεάστηκε από το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι: «Σκέψου πως πάθαινα τέσσερις συνεχόμενες κρίσεις από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ήμουν μόνη μου και όταν ξυπνούσα, συνήθως έπαιρνα τηλέφωνο, οι γονείς μου αμέσως καταλάβαν τι είχε συμβεί και έρχονταν. Ήταν πολύ δύσκολο. Είναι σοβαρό αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή. Το ανακάλυψα μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυροειδή που βγήκε τότε, μάλλον ήταν ψυχοσωματικό που έφυγα από το σπίτι σαν μοναχοπαίδι. Έκτοτε συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ήξερα πάντα ότι οφείλεται στην αϋπνία μου, την κούραση μου και το άγχος μου. Οι γιατροί δεν μου είπαν ποτέ ότι ήταν γενετικό πρόβλημα αλλά ήταν μάλλον ο τρόπος ζωής μου. Ξέρω δηλαδή ότι αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι για μένα κόκκινη σημαία. Έχοντας υιοθετήσει σήμερα έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση εδώ και δυο χρόνια» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Η απόφαση να δουλέψει στην εστίαση στην Τήνο

Αρκετοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι μη γνωρίζοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Θωμαή Απέργη θεώρησαν ότι μετακόμισε στην Τήνο γιατί τα παράτησε όλα για τον έρωτα:

«Έγραφαν ότι τα παράτησα όλα για τον έρωτα αλλά εντάξει, δεν ήξεραν ότι εμένα μου συνέβαινε αυτό. Δε με στεναχώρησε κάτι γιατί είχα καταλάβει από την αρχή ότι αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά. Κι αυτοί οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν οπότε η δημοσιότητα στον βαθμό που την έχω βιώσει δε με ενόχλησε» ανέφερε σχετικά με όσα είχαν γραφτεί για την προσωπική της ζωή.

Όσο για το που βρισκόταν και με τι ασχολούνταν όλο αυτό το διάστημα, η Θωμαή Απέργη αποκάλυψε: «Ήμουν δυο χρόνια στην Τήνο. Δούλευα εκεί σε ένα καφέ, έκανα τα πάντα από σέρβις μέχρι και καφέ έφτιαχνα. Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που έκανα. Με γείωσε… Με βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό να εξελιχθώ σαν άνθρωπος». Τέλος, αναφέρθηκε στο νέο «κεφάλαιο» που έχει ανοίξει στη ζωή της, με τις σπουδές στην ψυχολογία, και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον, το τραγούδι να αποτελεί απλά το χόμπι της.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News