Γιάννα Αγγελοπούλου: Η κρίση στον γάμο της και το πρόβλημα της υγείας της (βίντεο)

Life
Γιάννα Αγγελοπούλου: Η κρίση στον γάμο της και το πρόβλημα της υγείας της (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη καλεσμένη στη δημόσια τηλεόραση μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για τα παιδιά της, αλλά και για τον όρο «πεθερά»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι η αποψινή καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος». Απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα», όπου η ίδια μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Περάσαμε δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά και όλοι μιλούσαν για την Γιάννα, η Γιάννα, η Γιάννα.... Μια σχέση που είχαμε σφυρηλατήσει και ήταν ισορροπημένη, ξαφνικά είχε φύγει. Αυτό συν το θέμα της υγείας μου, που ήρθε μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Πρέπει να έχεις το θάρρος να πεις το αντιμετωπίζω κι όχι ότι έτσι είναι η κατάσταση και χωρίζω. Το ξεπεράσαμε για να λέγομαι ακόμα για Αγγελοπούλου», είπε αρχικά.

Η περιπέτεια με την υγεία της

«Όταν μου είπαν έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου. Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα της είναι σαν νερό. Πρέπει να την πάτε στο νοσοκομείο. Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή. Φοβήθηκα, υπήρχε κίνδυνος για όλα», είπε χαρακτηριστικά η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Αγγελοπούλου: «Δε μου αρέσει ο όρος πεθερά»

«Καταρχήν δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Από τη στιγμή που είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα στηρίζω πιο πολύ τους συντρόφους από τα παιδιά μου».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News