Υπάλληλος σούπερ μάρκετ απολύθηκε και τα έκανε «λαμπόγυαλο» - Τι συνέβη (βίντεο)

Life
Υπάλληλος σούπερ μάρκετ απολύθηκε και τα έκανε «λαμπόγυαλο» - Τι συνέβη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τα έσπασε όλα μέσα στο σούπερ μάρκετ

Η Εβελίν Ρολντάν απολύθηκε από τη δουλειά της στο σούπερ μάρκετ Polo στην πόλη Ραφαέλα της Αργεντινής τη Δευτέρα.

Η υπάλληλος υπερασπίστηκε τις ενέργειές της, καθώς ήταν υπό «κατάσταση οργής» και ισχυρίστηκε ότι το βίντεο – το οποίο έχει διάρκεια μόλις 8 δευτερόλεπτα- δεν αποκαλύπτει τα πάντα, σύμφωνα με δήλωση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ρολντάν δήλωσε ότι έχασε την ψυχραιμία της και βανδάλισε το σούπερ μάρκετ λόγω της σκληρής μεταχείρισης από τα αφεντικά της.

Όπως ανέφερε «τυφλώθηκε από θυμό, οργή για τις αδικίες που βίωσε, αποδεχόμενη την κακομεταχείριση, τις προκλήσεις, το να την υποτιμούν, ακόμα και τα ‘χαστούκια’ ή τις προσβολές, από φόβο μην χάσει τη δουλειά της».

Η Ρολντάν πρόσθεσε ότι ένας από τους ιδιοκτήτες «την απέλυσε, χωρίς αιτιολόγηση».

Παραδέχτηκε ωστόσο, πως έκανε σαφώς λάθος που προκάλεσε όλη αυτή τη ζημιά, και πρόσθεσε: «Ήμουν καλή υπάλληλος, με σεβασμό, πάντα διαθέσιμη είτε για το σκούπισμα των δαπέδων είτε για το κόψιμο των αλλαντικών».

Ωστόσο, υποσχέθηκε να κινηθεί νομικά εναντίον των εργοδοτών της. «Οι αδικίες μερικές φορές, δεν φαίνονται από την άλλη πλευρά, και όλα αυτά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ξέσπασμά μου. Προς το παρόν, ήθελα ο κόσμος που είδε το βίντεο και εξέφρασε την γνώμη του χωρίς να γνωρίζει τι είχε προηγηθεί, να μάθει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω από ένα τέτοιο ξέσπασμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News