Συγκλονίζει ο Μίλτος Μακρίδης: «Ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα μία» (βίντεο)

Life
Συγκλονίζει ο Μίλτος Μακρίδης: «Ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα μία» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φαντάσου, ότι ξεκίνησε για μένα αυτή η ιστορία το 2000 και η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε τώρα στο λοκ ντάουν, 20 χρόνια μετά», είπε ο Μίλτος Μακρίδης

Στην εκπομπή Love It, ήταν καλεσμένος ο Μίλτος Μακρίδης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικονομική καταστροφή που υπέστη το 2000.

«Ξύπνησα ένα πρωί και δεν είχα μία. Ένας άνθρωπος, ο οποίος ήταν υψηλά ιστάμενο στέλεχος σε κρατική τράπεζα έκλεβε τους πελάτες της τράπεζας. Φαντάσου, ότι ξεκίνησε για μένα αυτή η ιστορία το 2000 και η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε τώρα στο λοκ ντάουν, 20 χρόνια μετά», είπε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης.

Ο Μίλτος Μακρίδης στη συνέχεια: «Εξαφανίστηκα από την τηλεόραση. Το σοκ ήταν τεράστιο, δεν μπορώ να στο περιγράψω. Όταν υποστείς ένα μεγάλο σοκ στη ζωή σου, μια τραυματική εμπειρία, όλοι οι επιστήμονες σού λένε ότι πρέπει να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να το ξεπεράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, να το αφήσεις πίσω σου» είπε αναφορικά με το πώς διαχειρίστηκε την δύσκολη κατάσταση που βίωσε.

Κλείνοντας, ο Μίλτος Μακρίδης ανέφερε: «Πώς γίνεται όταν επί 20 χρόνια δικάζεις και πρέπει να τα θυμάσαι συνέχεια και να τα αναπαριστάς μέσα σου για να μπορέσεις να τα πεις στην αίθουσα του δικαστηρίου; Πώς γίνεται; Δεν γίνεται!».

//--> //-->

Φωτογραφία Glomex

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News