Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Life
Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το ότι πήγαινε καλά τότε η εκπομπή δεν τον ενδιέφερε τον πατέρα μου. Δεν ενδιαφέρει τους γονείς κάτι τέτοιο. Τους ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδάκι τους, να περνάει καλά, να είναι χαμογελαστό, να είναι χαρούμενο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Καλεσμένη στην εκπομπή« After Dark» ήταν το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουνίου, η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε με συγκίνηση για τον πατέρα της, ο οποίος δεν ζει πια.

«Όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια 3-4 χρόνια στο "Κους Κους" που πήγα μια Παρασκευή βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθόμασταν έτσι καλή ώρα ο μπαμπάς μου, η μαμά μου και εγώ, θυμάμαι πως ο μπαμπάς μου μού είπε «Κατερίνα, έχω τρομερό νέο. Σε λίγο καιρό θα γίνουν πάλι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για κάτι πολύ ωραίες θέσεις σε υπουργεία». Αυτός το έλεγε κανονικά και εγώ λίγο προσβλήθηκα, λέω «πω πω κοίταξε να δεις τώρα, ο μπαμπάς μου..σαν να μην το εμπιστευόταν σαν επάγγελμα ή σαν να ήξερε αυτό που συμβαίνει» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

//--> //-->

«Ότι είναι δηλαδή ένας πολύ δύσκολος χώρος ούτως ή άλλως. Το ότι πήγαινε καλά τότε η εκπομπή δεν τον ενδιέφερε τον πατέρα μου. Δεν ενδιαφέρει τους γονείς κάτι τέτοιο. Τους ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδάκι τους, να περνάει καλά, να είναι χαμογελαστό, να είναι χαρούμενο» πρόσθεσε.

«Με έβλεπε δηλαδή να πηγαίνω καλά και ήταν πολύ ωραίο αλλά μέχρι εκεί. Το περισσότερο που μου είχε πει κάποια στιγμή ο πατέρας μου, καλή του ώρα ο αγαπημένος μου εκεί που είναι, είναι όταν κάποια στιγμή είχαμε πάει κάπου και μου μιλάνε εμένα και τον συστήνω. Μετά από λίγη ώρα μου λέει «κάποτε ήσουν η κόρη του Καράβατου και τώρα είμαι ο μπαμπάς της Καραβάτου. Είναι το μοναδικό πράγμα που μου έχει πει και το οποίο έδειχνε ότι κάπως μπορεί κάποια στιγμή να του άρεσε και κάτι τέτοιο που με αφορούσε. Δεν ήταν απορριπτικός ως προς εμένα, απλώς είχε άλλα standards στη ζωή του», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Φωτογραφία Glomex

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News