Νεκταρία Κοκκινάκη: Η αγαπημένη μαγείρισσα της Κρήτης - Από την λογιστική… στον πάγκο της κουζίνας (βίντεο)

Life
Νεκταρία Κοκκινάκη: Η αγαπημένη μαγείρισσα της Κρήτης - Από την λογιστική… στον πάγκο της κουζίνας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει σπουδάσει λογιστική έχει εργαστεί ως λογίστρια, ωστόσο η μαγειρική ήταν και είναι η αγάπη της, η λατρεία της, ο έρωτάς της αυτό που την αναπαύει, την χαλαρώνει, όπως η ίδια εξομολογείται στην Ανδριανή Αγγελιδάκη και στην εκπομπή «Ανδριανή».

Η αγαπημένη μαγείρισσα του τηλεοπτικού κοινού, η δικιά μας Νεκταρία Κοκκινάκη μας αποκαλύπτεται. Η προσωπική της ιστορία είναι απόδειξη ότι όταν ένας άνθρωπος βρίσκει τι τον κάνει χαρούμενο, τότε ανθίζει. Έτσι και η Νεκταρία που κάποια στιγμή στη ζωή της έκλεισε τα βιβλία της ως λογίστρια και αποφάσισε να αφιερωθεί στην Κρητική κουζίνα.

Πάντα κατέγραφε τις παραδοσιακές συνταγές μας και όλο αυτό το υλικό έγινε site, κανάλι στο youtube, εκπομπή σε τηλεοπτικούς σταθμούς και συνεχίζει ακάθεκτη και δημιουργική. Μαζί της παίρνουμε έμπνευση να ακολουθήσουμε το δρόμο της καρδιάς μας και να απογειώσουμε τη ζωή μας.

«Τρελαίνομαι να κάθομαι να μαγειρεύω. Το φαγητό το θεωρώ απόλαυση, για μένα είναι μεγάλη χαρά και πόσο μάλλον να το κάνω για ανθρώπους που αγαπώ, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου», εξομολογείται στην εκπομπή «Ανδριανή» και στην Ανδριανή Αγγελιδάκη.

Όπως λέει «εμένα άλλες ήταν οι σπουδές μου, δεν ήταν εύκολο να πάρω μία τέτοια απόφαση να την αφήσω. Ξεκίνησα το site, τις κρητικές γεύσεις απλά για να μην ξεχαστούν οι παραδοσιακές κρητικές συνταγές. Γιατί από παιδί μαγείρευα. Η μία γιαγιά μου είναι Κρητικιά και η άλλη από την Μικρά Ασία. Μεγάλωσε ανάμεσα σε δύο γιαγιάδες πολύ δυναμικές. Μου έδιναν εκείνες τα τετράδια με τις συνταγές τους. Κάποια στιγμή έγινε το χόμπι μου».

Μαγείρευα πάντα, έκανα τραπέζια σε φίλους και πριν έξι χρόνια σε μία περίοδο της ζωής μου δύσκολη και με την βοήθεια πολλών ανθρώπων, φίλων, που ήρθαν στην ζωή μου ξαφνικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News