Μαράια Κάρεϊ: Διδάσκει μαθήματα σύνθεσης και παραγωγής τραγουδιών

Life
Μαράια Κάρεϊ: Διδάσκει μαθήματα σύνθεσης και παραγωγής τραγουδιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μαθήματα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας έχουν τίτλο «Mariah Carey: Teaches The Voice As An Instrument»

Νέο MasterClass για τη σύνθεση και την παραγωγή τραγουδιών με διδάσκουσα την Μαράια Κάρεϊ από το κινητό της στούντιο «Butterfly Lounge» προσφέρεται για όσους θέλουν να μάθουν τις τεχνικές και τα μυστικά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, στιχουργού και ηθοποιού.

«Για πρώτη φορά, αφήνω τις κάμερες να γίνουν μάρτυρες της δημιουργικής μου διαδικασίας» αναφέρει η Μαράια Κάρεϊ για τα μαθήματα με τίτλο «Mariah Carey: Teaches The Voice As An Instrument».

«Τώρα στο MasterClass, σας προσκαλώ στο "The Butterfly Lounge", το μουσικό μου καταφύγιο όπου γράφω νέα τραγούδια, οραματίζομαι ξανά κλασικά και συνεργάζομαι με καλλιτέχνες διαφορετικών ειδών» σημειώνει η τραγουδίστρια, η οποία κοινοποίησε βίντεο στο οποίο προωθεί τα μαθήματα και θυμάται ότι όταν ήταν έφηβη ηχογραφούσε τα τραγούδια της σε ένα δωμάτιο μόνο με άνδρες.

Η Μαράια Κάρεϊ αναφέρει πώς ο τόνος της φωνής της ή των λέξεων που χρησιμοποιεί μπορεί να έχει αντίκτυπο.

«Ως τραγουδίστρια και ως τραγουδοποιός επέλεξα να είμαι πολύ, πολύ συγκεκριμένη για ορισμένα πράγματα» αναφέρει η κάτοχος πέντε Grammy. «Η μουσική μου έσωσε τη ζωή με πολλούς, πολλούς τρόπους. Αν μπορώ να κάνω το ίδιο για άλλους ανθρώπους, τότε αυτό είναι το παν» τονίζει.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό με το οποίο εργάζομαι: το πρώτο μου μάθημα είναι η φωνή ως όργανο» αναφέρει η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News