Νέες φωτογραφίες του Εμανουέλ Μακρόν από τα παρασκήνια ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, έδωσε στη δημοσιότητα η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου.
Η επίσημη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν έχει χαρίσει στους υποστηρικτές του αρκετά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της προεκλογικής εκστρατείας. Μία, εκ των τελευταίων φωτογραφιών, αποτυπώνει τον Γάλλο πολιτικό να κάθεται χαλαρά στον καναπέ έπειτα από το τέλος της ομιλίας του.
Έχει βγάλει την γραβάτα και έχει ανοίξει μερικά κουμπιά από το πουκάμισο, ενώ το χαμόγελο του δείχνει ότι η βραδιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο Daily Mail, σε αυτή τη φωτογραφία ο Εμανουέλ Μακρόν θυμίζει πολύ τον Σον Κόνερι στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ αλλά και τον άλλο διάσημο ηθοποιό Μπαρτ Ρέινολντς – και οι δυο τους είναι γνωστοί για την πλούσια τριχοφυΐα στο στήθος τους. Ωστόσο, κάποιοι χρήστες των social media συνέκριναν επίσης τον Γάλλο πρόεδρο με τον τενίστα Ρότζερ Φέντερερ.
Φωτογραφία αρχείου Instagram