Εφιαλτικές στιγμές για τη Filio Lou - Δέχτηκε επίθεση με βενζίνη

Life
Εφιαλτικές στιγμές για τη Filio Lou - Δέχτηκε επίθεση με βενζίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Φιλιώ Τσινόγλου περιγράφει καρέ καρέ την επίθεση που δέχτηκε

Με βενζίνη προσπάθησε να περιλούσει τη γυμνάστρια και influencer, Φιλιώ Τσινόγλου, γνωστή στο διαδικτυακό κοινό ως Filio Lou, ένας άνδρας στο Βόλο.

Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα On Time και περιέγραψε καρέ καρέ την επίθεση που δέχτηκε: «Βρισκόμουν στο κέντρο του Βόλου στις 18 Αυγούστου και είχα καλέσει ταξί. Επειδή όμως ήμουν λίγο πιο μακριά από εκεί που περίμενε το ταξί, όταν ήρθε έτρεξα να το προλάβω.

Ξαφνικά και σε κλάσματα δευτερολέπτου είδα μπροστά μου έναν άνδρα με σκουρόχρωμο δέρμα που κρατούσε στα χέρια του ένα μπουκάλι νερού, το οποίο μέσα είχε κάτι κίτρινο.

Με το που έκανε την πρώτη κίνηση να το πετάξει, εγώ συνέχισα να τρέχω για να προλάβω το ταξί και ενώ με κυνηγούσε με το μπουκάλι. Και λίγο πριν φτάσω στο ταξί, μου πέταξε το υγρό που είχε το μπουκάλι και τον απέφυγα.

Ήμουν σε κατάσταση που μπορούσα να το ελέγξω. Στη συνέχεια κάνοντας μια μικρή έρευνα, έμαθα πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος αρέσκεται στο να μυρίζει συνέχεια βενζίνη και τα τελευταία χρόνια την πετάει σε γυναίκες στο πρόσωπο», αποκάλυψε η Φιλιώ.

«Αρχικά αγχώθηκα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να είχε μέσα το μπουκάλι και όπως καταλαβαίνεις μετά το επεισόδιο με το βιτριόλι, το μυαλό μου πήγε εκεί. Ήθελα να μπω γρήγορα στο ταξί.

Φοβήθηκα μήπως έχει κάποιο ανοιχτό παράθυρο και το πετάξει από εκεί. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν είχα μαζί την κόρη μου και λόγω της φυσικής μου κατάστασης μπορούσα να τρέξω και να είμαι alert. Δεν το είπα στην κόρη μου το περιστατικό, γιατί είναι πάρα πολύ μικρή για να το αντιληφθεί» δήλωσε.

Πηγή: znews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News