Τα 6 πιο… hot αντρικά επαγγέλματα στην Ελλάδα

Life
Τα 6 πιο… hot αντρικά επαγγέλματα στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τα 6 πιο αδιάφορα για τις Ελληνίδες

Το επάγγελμα - για τις περισσότερες γυναίκες - είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου.

Το ratpack.gr έκανε μία… μίνι έρευνα και παρουσίασε τα 6 πιο σέξι αντρικά επαγγέλματα στην Ελλάδα, αλλά και αυτά που δεν προσελκύουν και τόσο πολύ τις Ελληνίδες.

Ποια είναι τα πιο σέξι επαγγέλματα;

 1. Σεφ

Το επάγγελμα αυτό τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακό level up. Είτε μαγειρεύεις σε χλιδάτο εστιατόριο με πανάκριβα πιάτα, είτε σε ψησταριά, από τη στιγμή που θα δηλώσεις σεφ και φέρεις tattoo μανίκι σε συνδυασμό, να ξέρεις ότι η άλλη έχει τσουτσουριάσει! Αν μάλιστα της ψήσεις και καμιά παλιομπριζόλα, τότε έχει πέσει στα πατώματα για πάρτη σου. Έχεις δει τον Πετρετζίκη να μένει χωρίς γυναίκα;

 1. Δημοσιογράφος

Όχι επειδή τους συναναστρεφόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι είναι σέξι. Έχουν θέματα συζήτησης, είναι μορφωμένοι, έχουν χιούμορ και είναι ετοιμόλογοι.

 1. Υπάλληλος σε συνεργείο

Είναι στιβαρός, και σίγουρα αρκετά γυμνασμένος. Άσε που οι άντρες με τις φόρμες είναι σέξι.

 1. Καλλιτέχνης

Οτιδήποτε είναι χαοτικό, αόριστο και εμπεριέχει μέσα την τέχνη. Από μουσικός, μέχρι ζωγράφος, και από συγγραφέας μέχρι φωτογράφος. Τα επαγγέλματα αυτά, κρύβουν μια ευαισθησία, η οποία είναι άκρως αφροδισιακή γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το αντρικό παρουσιαστικό. Αντίθεση που σίγουρα τρελαίνει τις γυναίκες.

 1. Κτηνίατρος

Δεν είναι μόνο ότι είναι γιατρός, είναι ότι είναι γιατρός ζώων. Δηλαδή είναι και επιστήμων, άρα ορθολογικός, αλλά και γλυκός και ευαίσθητος γιατί ασχολείται με τους μικρούς μας φίλους. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και σέξι από έναν άντρα που κάνει καλά ένα άρρωστο ή πληγωμένο σκυλάκι.

 1. Ραδιοφωνικός παραγωγός

Είναι νέος; Είναι όμορφος; Δε θα το μάθουμε ποτέ γιατί μένουμε στη φωνή η οποία μας συγκλονίζει και μας ταξιδεύει.

Και τα 6 πιο… αντιπαθητικά - για τις γυναίκες - επαγγέλματα

 1. Λογιστής

Το λένε μέχρι και οι ίδιοι: Είναι η πιο βαρετή και μηχανική δουλειά του κόσμου. Και ενώ μπορεί πραγματικά ένας λογιστής να είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, από μόνο του το επάγγελμα δεν σε προδιαθέτει.

 1. Υπάλληλος σε προπατζίδικο

Όχι από την άποψη ότι είναι υπάλληλος, αλλά από την άποψη ότι η δουλειά του δεν έχει καμία απολύτως εξέλιξη και προοπτική. Το μόνο που κάνει είναι να παρακολουθείς ματς, να καταθέτει δελτία και να συναναστρέφεται τους θαμώνες της επιχείρησης, οι οποίοι ξεκάθαρα βρίσκονται εκεί γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν.

 1. Aσφαλιστής

Μιλάει και μιλάει και μιλάει. Μιλάει για άσχημα πράγματα και δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Συγγνώμη, είναι τυχαίο ότι σε ταινίες και σειρές τον απεικονίζουν ως τον απόλυτο γρουσούζη;

 1. Περιπτεράς

Για πολλές γυναίκες ένας άνθρωπος που είναι… μονίμως χωρίς σώμα, είναι κάπως τρομακτικός.

 1. Καθηγητής

Ξέρω ότι είναι μορφωμένος και ασκεί λειτούργημα, αλλά ειλικρινά αν δεν είσαι 12 ετών που φαντάζεσαι τον καθηγητή σου ως άλλο Πάνο Φλωρά, τότε το εν λόγω επάγγελμα μόνο σέξινες και ενδιαφέρον δε σου βγάζει. Άσε που οι καθηγητές είναι μονίμως ταλαιπωρημένοι γιατί έχουν να τα βγάλουν πέρα με εξοργισμένους έφηβους οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή τους βγάζουν εκτός εαυτού.

 1. Ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο

Αν το ξενοδοχείο είναι το απλό, το συμβατικό, για ποιο λόγο κάποιος να μπει στη διαδικασία να μάθει περισσότερα για την επαγγελματική του δραστηριότητα; Άσε που το ωράριό του θα είναι εξαντλητικό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News