εικόνα_Viber_2026-09-04_10-17-58-866.jpg

Στα Ανώγεια ο Γερμανός Πρέσβης – Στο επίκεντρο ιστορική μνήμη και γερμανικές οφειλές

Ρέθυμνο
Στα Ανώγεια ο Γερμανός Πρέσβης – Στο επίκεντρο ιστορική μνήμη και γερμανικές οφειλές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορική μνήμη, οι γερμανικές οφειλές και ο επαναπατρισμός των ανωγειανών υφαντών στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Δήμαρχο Ανωγείων

Στα Ανώγεια βρέθηκε χθες , Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Αντρέας Κιντλ , συνοδευόμενος από Δρ. Γεώργιος Καλουτσάκης, Επίτιμo Πρόξενο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη και της παρουσίας του στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα, με αφορμή τη συνεργασία και την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και της γερμανικής εταιρείας OHB. Στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβανόταν, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα. 

Ο Πρέσβης έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, ο οποίος τον υποδέχθηκε στον ιστορικό τόπο και τον συνόδευσε σε μια συμβολική επίσκεψη στο Ηρώο των τριών Ολοκαυτωμάτων των Ανωγείων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News