marinakis-rethymno

Στην Αθήνα σε συνέδριο για το νερό ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης

Ρέθυμνο
Στην Αθήνα σε συνέδριο για το νερό ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εισηγητής στο συνέδριο «Greek Water Summit 2025» στην Αθήνα θα είναι ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα, Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2025, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης για να  συμμετάσχει στο συνέδριο «Greek Water Summit 2025: Προκλήσεις και Ευκαιρίες στον Τομέα των Υδάτων».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2025, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, όπου ο  κ. Μαρινάκης, με την ιδιότητα και του Προέδρου της ΕΔΕΥΑ, θα είναι εισηγητής στη θεματική ενότητα «Εξορθολογισμός της Δομής της Αγοράς Ύδρευσης στην Ελλάδα: Μεταρρυθμίσεις και Προκλήσεις».

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης θα επιστρέψει αύριο το απόγευμα και κατά το χρονικό διάστημα της απουσίας του θα τον αναπληρώνει στα καθήκοντα του ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Κυκλοφοριακών Θεμάτων,  Στέλιος Ξεζωνάκης

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News