Έντονη ανησυχία προκάλεσε η νέα πτώση βράχων στο Κουρταλιώτικο φαράγγι το πρωί της Τρίτης, και για μια ακόμη φορά από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Μόλις πέρσι τεράστιος βράχος είχε αποκολληθεί και πέσει σε αυτοκίνητο με οδηγό που είχε άγιο καθώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Προ ημέρων δόθηκαν 2 εκατ ευρώ από το αρμόδιο υπουργείο για παρεμβάσεις που ξεκινούν στα φαράγγια του Ρεθύμνου, ενώ αυτοψία θα διενεργηθεί για την πρόσφατη πτώση βράχων.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την κ. Λιονή στο τέλος του φτάνει ο γολγοθάς των κατοίκων του νότου, αφού σε ενάμιση μήνα θα δοθεί στην κυκλοφορία το φαράγγι του κοτσυφού, με την ίδια να επισημαίνει ότι μοναδική ασφαλής λύση για τα φαράγγια είναι η δημιουργία σύραγγας.