drastis _ Gallos
Φωτ. ΙΝ ΤΙΜΕ

Σχεδιασμένη φονική παράσυρση 36χρονης: Ο 33χρονος βανδάλισε δύο φορές στολισμό στην Αρχαία Ελεύθερνα - «Δεν τον βλέπαμε ποτέ» δηλώνουν οι κάτοικοι (vid)

ακρόαση άρθρου
Ρέθυμνο
Σχεδιασμένη φονική παράσυρση 36χρονης: Ο 33χρονος βανδάλισε δύο φορές στολισμό στην Αρχαία Ελεύθερνα - «Δεν τον βλέπαμε ποτέ» δηλώνουν οι κάτοικοι (vid)
Συνεχείς οι εξελίξεις στην υπόθεση του ανατριχιαστικού περιστατικού που οδήγησε στο θάνατο την ανυποψίαστη Ράνια, με τον προβληματισμό για την κατάσταση του δράστη και το ιστορικό του να εντείνεται. Ο ψυχίατρος που τον εξέτασε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ TV ότι ο 33χρονος δεν παρουσίαζε σημάδια που να συνηγορούν υπέρ της ακούσιας νοσηλείας, ενώ δεν είχε ενημερωθεί από τις αρχές για το ιστορικό του δράστη 

Έξι μέρες πριν το φρικτό έγκλημα, ο 33χρονος Γάλλος, είχε οδηγηθεί από την αστυνομία μετά από εισαγγελική παρέμβαση στην ψυχιατρική του νοσοκομείου Ρεθύμνου. Ο γιατρός που εξέτασε το δράστη, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, επισήμανε πως ο άντρας ήταν ήρεμος, βρισκόμενος σε παραλήρημα, χωρίς να παρουσιάζει ενδείξεις επικινδυνότητας για τον ίδιο ή για άλλους ώστε να κριθεί αναγκαία η ακούσια νοσηλεία του.

►Διαβάστε επίσης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Ο δράστης ανήσυχος και νευρικός περιφέρεται λίγο πριν την σύλληψή του - Τι λέει στο neakriti.gr ο ψυχίατρος που τον εξέτασε

Ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, Αντώνης Χριστονάκης, τόνισε πως ο δράστης πήγε μόνος του στην αστυνομία για να αναζητήσει τον υποτιθέμενο πραγματικό του πατέρα, και τον εξέτασε χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν του 33χρονου και δίχως καμία διασταύρωση των όσων έλεγε ο ίδιος.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί του Ρεθύμνου στηρίζουν την επιστημονική εκτίμηση του συναδέλφου τους και αναμένουν τα αποτέλεσματα των ερευνών.

Την ίδια στιγμή, μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ελεύθερνα όπου διέμενε ο 33χρονος.

Μάλιστα ο 33χρονος, φαίνεται πως βανδάλισε δύο φορές, μια τη Δευτέρα και μια την ημέρα του τραγικού συμβάντος, για ανεξήγητο λόγο το στολισμό στην Αρχαία Ελευθέρνα, τρομάζοντας τους κατοίκους.

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News