Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Αναστάτωση τη νύχτα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου: Συμπλοκές ανάμεσα στην αστυνομία και μέλη οικογένειας!

Ρέθυμνο
Αναστάτωση τη νύχτα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου: Συμπλοκές ανάμεσα στην αστυνομία και μέλη οικογένειας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο περιστατικό ξεκίνησε όταν οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν να παρέμβουν λόγω μεταφοράς τραυματισμένων ατόμων στο νοσοκομείο, τα οποία είχαν εμπλακεί σε έντονο οικογενειακό επεισόδιο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τη νύχτα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όταν σημειώθηκε βίαιη σύγκρουση μεταξύ μελών μιας οικογένειας και αστυνομικών που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν να παρέμβουν λόγω μεταφοράς τραυματισμένων ατόμων στο νοσοκομείο, τα οποία είχαν εμπλακεί σε έντονο οικογενειακό επεισόδιο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο με σκοπό να εξακριβώσουν τις λεπτομέρειες του συμβάντος.

Όμως, τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο όταν περίπου 10-15 άτομα από την οικογένεια των τραυματιών άρχισαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς. Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα, οδηγώντας σε χαοτική κατάσταση μέσα και γύρω από το νοσοκομείο.

Χρειάστηκε να γίνουν αρκετές προσαγωγές των εμπλεκομένων για να αποκατασταθεί η τάξη και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού του νοσοκομείου.

Οι αρχές εξετάζουν τις λεπτομέρειες του συμβάντος για να διευκρινίσουν τι ακριβώς συνέβη και να αποδώσουν ευθύνες στους υπαίτιους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News