καΐκι, λέμβος
Φωτ. αρχείου

Προσάραξη λέμβου σε παραλία του Ρεθύμνου - Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 22χρονος "καπετάνιος", που συνελήφθη

Ρέθυμνο
Προσάραξη λέμβου σε παραλία του Ρεθύμνου - Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 22χρονος "καπετάνιος", που συνελήφθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, παρά μόνο υλικές φθορές στη λέμβο

Μηχανοκίνητη λέμβος στην οποία επέβαιναν ο κυβερνήτης και άλλο ένα άτομο προσάραξε στο αμμώδες τμήμα παραλίας του Ρεθύμνου. Σύμφωνα με την αρμόδια λιμενική Αρχή που ενημερώθηκε και προσέτρεξε για το περιστατικό, ο 22χρονος κυβερνήτης της λέμβου, ο οποίος και συνελήφθη, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Στην ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρεται ότι «τις απογευματινές ώρες χθες (Παρασκευή 24/5) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ρεθύμνου, για την προσάραξη μιας μηχανοκίνητης λέμβου με δύο (02) επιβαίνοντες, σε αμμώδες τμήμα παραλίας στη θαλάσσια περιοχή Ρεθύμνου. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και κατόπιν διενέργειας αλκοτέστ στον 22χρονο κυβερνήτη, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, παρά μόνο υλικές φθορές στη λέμβο.
 Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο κυβερνήτης της λέμβου για παράβαση του άρθρου 378 του Π.Κ. «φθορά ξένης ιδιοκτησίας»  και του άρθρου 42 του Ν. 2696/99».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News